Urapolku Allstarsilla

Allstars Engineering Group on tunnettu tiimipelaaja.

Meillä on nuorekas, kilpailukykyinen joukkue niin koti- kuin ulkomailla. Meriteknisen osaamisemme pohjana on henkilöstön hyvinvointi, pitkä ja monipuolinen kokemus alalta sekä hyvä käytetyn tekniikan tuntemus. Me pidämme hyvää huolta omasta joukkueestamme.

Osaamme arvostaa joukkueemme jokaista tekijäämme, tietäen että vahvassa ja tiiviissä joukkueessamme tietotaito kasvaa arvoon arvaamattomaan yhdessä toimien. Lisää voit lukea vaikka artikkelista ”Henkilöstön huipputason osaamista”.

Etsimme jatkuvasti teknisen koulutuksen (Insinööri, DI tai vastaava) saaneita henkilöitä suunnittelu-, suunnittelunvalvonta- ja asennusvalvontatehtäviin pohjautuen eri asiakkaidemme tarpeisiin ja toimeksiantoihin. Työ tapahtuu joko konttorillamme Turussa, Raumalla tai asiakkaan tiloissa Turun talousalueella tai valvontojen osalta kauempana kohteessa Suomessa tai ulkomailla. Lopullinen työnkuva määräytyy valittavan henkilön ominaisuuksien ja kokemuksen pohjalta. Edellytämme jonkun tai joidenkin nykyaikaisten suunnitteluohjelmien hallintaa. Yrityksemme tarjoaa kilpailukykyisen palkan sekä aitiopaikan kasvavilla markkinoilla nyt ja tulevaisuudessa.

 

Avoimet työpaikat

 PÄÄSUUNNITTELIJA

Tule mukaan suunnittelemaan risteilylaivojen hienoimpia juttuja sisustusosastollemme. tarjoamme sinulle kansainvälisen tiimin, jonka ohjaimissa pääset kehittyvän meriteollisuuden näköalapaikalle.

 

 

SISUSTUSSUUNNITTELIJA

Oletko laivateollisuuden sisustuksen ammattilainen? Vakaa tiimipelin taitaja, jonka sydän sykkii sisustamiselle? Tule mukaan suunnittelemaan risteilylaivojen hienoimpia juttuja sisustusosastollemme.

 

 

LVI-SUUNNITTELIJA

Oletko laivateollisuuden LVI-asiantuntija? Aktiivinen laitapuolustaja ja joukkueen vakaa tukipilari? Tule mukaan rakentamaan meriteollisuuden hienoimpia juttuja LVI-osastomme suunnittelijana.

 

 

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Oletko laivateollisuuden osaaja? Aktiivinen laitapuolustaja ja joukkueen vakaa tukipilari? Tule mukaan rakentamaan meriteollisuuden hienoimpia juttuja projektipäällikkönä sisustus- ja LVI tehtävissä.

 

 

OSASTO- JA PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Tule mukaan suunnittelemaan risteilylaivojen hienoimpia juttuja sisustusosastollemme.

 

 

TEOLLISUUSSUUNNITTELIJA

Koneinsinööri, tuotantotekniikaninsinööri, voimalaitostekniikan insinööri, AMK-insnööri, diplomi-insinööri, insinööri… Jos sydämesi sykkii kone- tai teollisuussuunnitelulle, me haluamme antaa sille syyn.

 

 

2D AUTOCAD-SUUNNITTELIJA

3kk projektityö sopii erinomaisesti vaikka opistelijalle. Hae pian ja kerää meiltä erinomaiset pelimerkit tulevalle urallesi!

 

 

 

MEKANIIKKASUUNNITTELIJA

Kaipaatko haasteita ja mielenkiintoisia suunnittelutehtäviä?  Kokemuksesi, osaamisesi ja mielenkiintosi vaikuttavat lopullisen työnkuvasi muotoutumiseen.

 

 

 

LAIVASUUNNITTELIJA

Järjestämme Varsinais-Suomen ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa laivasuunnittelijakoulutuksen. Etsimme sinua, joka olet ovat kiinnostunut kouluttautumaan ja erikoistumaan laivojen LVI-, SISUSTUS- tai KONEISTOSUUNNITTELUUN.

 

 

 

AVOIN HAKEMUS

Olet kiinnostunut Allstarsin uramahdollisuuksista? Eikö haussa ole juuri sitä sinun unelmien paikkaasi? Jätä avoin hakemus.

 

 

…you are a star, maybe an Allstar?