Urapolku Allstarsilla

Allstars Engineering Group on tunnettu tiimipelaaja.

Meillä on nuorekas, kilpailukykyinen joukkue niin koti- kuin ulkomailla. Meriteknisen osaamisemme pohjana on henkilöstön hyvinvointi, pitkä ja monipuolinen kokemus alalta sekä hyvä käytetyn tekniikan tuntemus. Me pidämme hyvää huolta omasta joukkueestamme.

Osaamme arvostaa joukkueemme jokaista tekijäämme, tietäen että vahvassa ja tiiviissä joukkueessamme tietotaito kasvaa arvoon arvaamattomaan yhdessä toimien. Lisää voit lukea vaikka artikkelista ”Henkilöstön huipputason osaamista”.

Etsimme jatkuvasti teknisen koulutuksen (Insinööri, DI tai vastaava) saaneita henkilöitä suunnittelu-, suunnittelunvalvonta- ja asennusvalvontatehtäviin pohjautuen eri asiakkaidemme tarpeisiin ja toimeksiantoihin. Työ tapahtuu joko konttorillamme Turussa, Raumalla tai asiakkaan tiloissa Turun talousalueella tai valvontojen osalta kauempana kohteessa Suomessa tai ulkomailla. Lopullinen työnkuva määräytyy valittavan henkilön ominaisuuksien ja kokemuksen pohjalta. Edellytämme jonkun tai joidenkin nykyaikaisten suunnitteluohjelmien hallintaa. Yrityksemme tarjoaa kilpailukykyisen palkan sekä aitiopaikan kasvavilla markkinoilla nyt ja tulevaisuudessa.

 

Avoimet työpaikat

SISUSTUSOSASTON ESIMIES

Oletko organisointitaitoinen laivateollisuuden ammattilainen? Vakaa keskikentän pelinrakentaja, jonka sydän sykkii valmentamiselle? Tule mukaan suunnittelemaan risteilylaivojen hienoimpia juttuja sisustusosastollemme sen esimiehenä.

 

LVI PÄÄSUUNNITTELIJA

Oletko laivateollisuuden LVI-asiantuntija? Aktiivinen laitapuolustaja ja joukkueen vakaa tukipilari? Tule mukaan rakentamaan meriteollisuuden hienoimpia juttuja LVI-osastomme pääsuunnittelijana.

 

 

TEOLLISUUSSUUNNITTELIJAT

Koneinsinööri, tuotantotekniikaninsinööri, voimalaitostekniikan insinööri, AMK-insnööri, diplomi-insinööri, insinööri… Jos sydämesi sykkii kone- tai teollisuussuunnitelulle, me haluamme antaa sille syyn.

 

 

AVOIN HAKEMUS

Olet kiinnostunut Allstarsin uramahdollisuuksista? Eikö haussa ole juuri sitä sinun unelmien paikkaasi? Jätä avoin hakemus.

 

 

…you are a star, maybe an Allstar?