fbpx

30 vuotta suunnittelun huipulla

16.4.2021

Allstars marine ship fore shipyard

Allstars Engineering Group on kahden insinöörin suunnittelukonttorista kasvanut 30 vuoden kokemuksella kansainväliseksi monialan asiantuntijayhtiöksi, jolla on juuret vahvasti suomalaisessa teknologiassa.

Lojaali, kokenut henkilöstömme on kasvanut kanssamme ja tarttunut intohimoisesti haasteisiin. Ratkaisukeskeinen projektijohtomme varmistaa henkilökohtaisesti projektin onnistuneen lopputuloksen, olemme vieneet tiimityöllä kaikki asiakasprojektimme upeasti maaliin.

Allstars industrial yellow logo helmet

Missä olemme nyt? Allstars Engineering on merkittävä suomalainen teollisuus- ja laivanrakennusalan insinööritoimisto.  Työmenetelmämme ovat kehityksen kärjessä. Viimeisten vuosien aikana kansainvälinen toimintaympäristömme on vahvistunut, meillä on useita tytäryhtiöitä ympäri Eurooppaa. Voimme ylpeänä sanoa, että meillä on parhaat työntekijät – siksi myös pitkäaikaiset asiakkaamme saavat parasta palvelua. Tutustumme asiakkaiden haasteisiin huolella ja kasvatamme luottamusta ensimmäisestä projektista alkaen. Jos emme tiedä, selvitämme.

Mitä seuraavaksi? Asiakkaamme tavoitteet ovat myös meidän tavoitteitamme.  Kansainvälinen kasvutarinamme etsii vertaistaan ja menestyksemme jatkuu laadukkaita ratkaisuja luoden, nykyisten ja uusien asiakassuhteiden siivittämänä.
Hae artikkeleista

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Uusimmat artikkelit