28.8.2017
Tampereen alihankintamessut 2017
Allstars Engineering Group / Lehdistötiedote

Allstars Engineering Group laajentaa teollisuuden palvelutarjontaansa

Allstars Engineering Group on Turussa pääkonttoriaan pitävä insinööri- ja konsulttitoimisto. Allstars Engineering Group toimii Suomen Turun ja Rauman toimipisteiden lisäksi Puolassa, Romaniassa, Bulgariassa ja Kroatiassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 5,3 M€ ja henkilöstömme noin 100 henkilöä. Toimialoihimme kuuluvat teollisuus, laivanrakennus ja offshore. Tarjoamme suunnittelu-, projektinhallinta- ja muita asiantuntijapalveluita.

Teollisuuspuolen liiketoimintamme on kuluneen vuoden aikana yli kaksinkertaistunut ja etsimme edelleen uusia kasvumahdollisuuksia. Tavoitteenamme on lisätä ohjelmisto-osaamistamme niin, että pystymme palvelemaan myös niitä asiakkaita, joiden käytössä on ollut Suomessa harvinaisempia suunnitteluohjelmistoja. Aikomuksenamme on hyödyntää koko Allstars Engineering Groupin laaja osaajaverkosto ja tuoda parasta mahdollista teknistä osaamista ja suorituskykyä asiakkaidemme käyttöön Suomessa sekä muilla asiakkaan toiminta-alueilla.

Tervetuloa tapaamaan meitä osastollemme ja keskustelemaan yhteistyömahdollisuuksista sekä kuinka tuotamme teidän yrityksenne liiketoimintaan joustavuutta ja kustannustehokkuutta.

OSASTO: C932 Allstars Engineering Group

Etsimme lisää teknisen alan osaajia! Vieraile osastollamme C932 torstaina 28.9.2017.

Teollisuuspuolemme edelleen laajentuessa etsimme joukkoomme lisää kotimaisia osaajia. Etsimme jatkuvasti teknisen koulutuksen (Insinööri, DI tai vastaava) saaneita henkilöitä suunnittelu-, suunnittelunvalvonta- ja asennusvalvontatehtäviin pohjautuen eri asiakkaidemme tarpeisiin ja toimeksiantoihin. Työ tapahtuu joko konttorillamme Turussa, Raumalla tai asiakkaan tiloissa Turun talousalueella tai valvontojen osalta kauempana kohteessa Suomessa tai ulkomailla. Lopullinen työnkuva määräytyy valittavan henkilön ominaisuuksien ja kokemuksen pohjalta. Edellytämme jonkun tai joidenkin nykyaikaisten suunnitteluohjelmien hallintaa. Yrityksemme tarjoaa kilpailukykyisen palkan sekä aitiopaikan kasvavilla markkinoilla nyt ja tulevaisuudessa.

Tule vierailemaan osastollemme C932 torstaina 28.9.2017. Olemme erittäin kiinnostuneita keskustelemaan kanssasi uramahdollisuudesta Allstars Engineering Groupissa.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja, Jukka Suonpää puh. 050 590 6411

Myyntipäällikkö, teollisuus Jussi Piirilä puh. 044 729 1544