fbpx

Allstars Engineering Group vahvistaa kansainvälistä toimintaansa

2.6.2021

Vaativiin suunnittelutoimeksiantoihin erikoistunut projektinjohtoyritys Allstars Engineering Group vahvistaa toimintaansa kansainvälisillä laivasuunnittelun markkinoilla. Yrityksen pitkäaikainen kokemus kansainvälisestä yhteistyöstä, eurooppalainen tiimi sekä asiakkailta saatu positiivinen palaute ovat vankka perusta kasvustrategialle.

Pitkäaikaisia kumppanuuksia rakennetaan huolellisesti
Kansainvälistymisprojektin kohdemaita Euroopassa ovat Norja, Saksa ja Hollanti. Yhteistyötä tehdään paikallisten kokeneiden toimijoiden, meriteollisuutta syvällisesti tuntevien konsulttien kanssa. Allstars Engineering Groupin toimintamallissa laivasuunnittelun myyntiprojektit ovat perusteellisia; asiakkaaseen tutustuminen, huolellinen yhteistyön mahdollisuuksiin perehtyminen ja pitkäaikaisen kumppanuuden rakentaminen ovat laajoja prosesseja. Ainutlaatuinen toimintatapa on saanut asiakkailta paljon kiitosta ja projektit on hoidettu aina aikataulussa, kustannustehokkaasti ja laadukkaasti.

Kaiken takana on monipuolisesti taitava henkilöstö
Allstars Engineering Groupin menestyksen takana on osaava ja joustava henkilöstö, jolla on nopea reagointikyky. Asiakkaan ongelmat ratkaistaan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Osaaminen ei rajoitu tiettyyn alustyyppiin, vaan liiketoiminnallisesti prosessit kyetään muokkaamaan asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Meriteollisuuden myyntiorganisaatiota on vahvistettu tukemaan kansainvälistä kasvustrategiaa. Sales & Marketing Director Jouni Väkiparran lisäksi kansainvälistymisprojektia koordinoi Export Manager Annika Perho. Sales Manageriksi on nimitetty Teemu Vuorio, jolla on vahva kokemus laivasuunnittelun eri osa-alueista. Pääsuunnittelijan ja projektipäällikön rooleissa hankittu kattava prosessi- ja tekninen tuntemus sekä ratkaisukeskeinen ote takaavat asiakkaille parhaan mahdollisen palvelun.

Työn tulokset puhuvat puolestaan
Allstars Engineering Groupin laivasuunnittelu on monipuolista. Viimeisimpiä esimerkkejä:

  • Risteilijät: Mardi Gras, Carnival Corporation -brandin LNG-risteilyalus
  • Ro-pax-alukset: Tallink Silja Linen Megastar
  • Jäätä murtavat monitoimialukset: Arctech Helsinki Shipyardille Sovcomflot-varustamon tilaamat Gennadiy Nevelskoy, Stepan Makarov, Fedor Ushakov ja Yevgeny Primakov.

Ota yhteyttä:
teemu.vuorio@aegroup.fi
+358 44 290 5888

Hae artikkeleista

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Uusimmat artikkelit