fbpx

Avoin hakemus

Pahoittelumme, että meillä ei juuri nyt ole sinulle sopivia avoimia paikkoja. Voit kuitenkin aina jättää avoimen hakemuksen. Säilytämme hakemuksia 6 kuukauden ajan. Olemme yhteydessä, jos profiiliasi vastaava paikka aukeaa.

Täytä hakemus

Työskentely Allstarsilla

Teemu Vuorio, Head designer, Hull (Pääsuunnittelija, Runko)

”Omat työtehtäväni ovat mieluisia ja tulen töihin mielelläni. Meillä on hyvä ilmapiiri työkavereiden ja johdon kanssa. Voin vaikuttaa työtehtäviini jos koen sen tarpeelliseksi. Tervetuloa hauskaan ja rentoon työporukkaan, yritykseen joka pyrkii kasvuun ja jatkuvaan kehitykseen.”

Avoimet työpaikat:

Työnhakijoihin liittyvät rekisterimme sisältävät seuraavat tiedot: henkilön nimi, puhelinnumero, sähköposti, CV, linkki LinkedIn- profiiliin.
Rekisterin käyttötarkoitus on henkilön sopivuuden arviointi työtehtäviin ja rekisteri syntyy kun hakemus saapuu verkkosivujen tai sähköpostin kautta yritykseen. Hakjoiden tietoja säilytetään 6 kk. Rekisteriin on hallinta-oikeus toimitusjohtajalla, myyntijohtajalla, toimistopäälliköllä, myyntipäälliköllä, suunnittelujohtajalla, IT-vastaavalla ja kehityspäälliköllä.