fbpx

Henkilöstön huipputason osaamista

15.3.2017

Allstars Engineering Oy:n henkilöstö koostuu pitkän työhistorian ja vahvan osaamisen omaavista projektipäälliköistä, pääsuunnittelijoista ja suunnittelijoista. Vahvistamme suunnitteluosaamistamme tarvelähtöisesti sekä rekrytoimalla pitkän linjan ammattilaisia että vastavalmistuneita motivoituneita ja innostuneita nuoria, jotka sisäisen koulutusprosessimme kautta pääsevät nopeasti kiinni meri- ja maapuolen tehtäviin.

Suomalaisen meriklusterin kanssa toteutettava laivasuunnittelun rekrytointikoulutus tuottaa päteviä insinöörejä, joita kurssitetaan puolen vuoden ajan tuleviin laivaprojekteihin. Tällä toimintamallilla olemme luoneet erinomaisen lähtökohdan nuorille tulevaisuuden laivarakentajille, jotka pääsevät meillä kasvamaan alansa ammattilaisiksi.

Yrityksemme strategian toteuttamiseen osallistuu koko henkilökunta ja tekemisen meininki näkyy myös jokapäiväisissä toimissamme. Vuosittainen koulutussuunnitelma koskee kaikkia työntekijöitämme: kouluttamalla henkilöstöämme tehostamme osaamisen kehittymistä ja parannamme toimintaamme jatkuvasti. Saamamme henkilöstöpalautteen mukaan Allstarsilla on hyvä työilmapiiri ja hyvät henkilökemiat – molemmat vaikuttavat positiivisesti tuottavuusasteeseen ja asiakastyytyväisyyteen.

Panostamme myös hallinnon ja muiden tukitoimintojen kehittämiseen, esimerkiksi ohjelmistokehityksen ja toimintojen automatisoinnin osa-alueilla. Myynnissä ja markkinoinnissa erityishuomio kohdistuu kansainvälistymiseen ja siihen liittyen olemme asettaneet hyvin kunnianhimoisia tavoitteita. Haemme jatkuvasti kansainvälistä kasvua luomalla uusia tapoja ja kanavia kehittää toimintaamme.

Ulkomaisten tytäryhtiöidemme henkilöstö muodostuu monen vuoden ammatillisen kokemuksen omaavista laiva- ja teollisuusalan insinööreistä. Rekrytoimme tarpeen mukaan valmistuvia laiva- ja teollisuusalan insinöörejä tytäryhtiöihimme koulutettaviksi ja näin tuotamme laadukasta palvelua asiakaskunnallemme maantieteellisestä sijainnista riippumatta.

Pystymme toimittamaan monenlaisia palvelukonsepteja suunnittelun eri osa-alueilla. Käytössämme ovat yleisimmät 2D- ja 3D-suunnitteluohjelmistot. Tuoteportfoliomme muodostuu mm.:

  • kokonaisvaltaisista suunnitteluprojektien toteutuksista
  • laskentapalveluista
  • laivanrakennuksen perus- ja varustelusuunnittelusta
  • mekaanisesta ja rakennesuunnittelusta teollisuuden tarpeisiin
  • erilaisista tuotekehitysprojekteista

Tarvittaessa toimitamme myös erilaisia asiantuntijapalveluita asiakkaillemme kuten projektipäälliköitä, suunnitteluinsinöörejä, työnjohtajia ja tarkastajia.

Allstars Engineering Oy on joustava ja kustannustehokas yritys, joka takaa asiakkailleen virheettömän ja aikatauluun sidotun ammattimaisesti tuotetun toteutuksen. Kokonaisvaltaiset suunnitteluprojektihallinnan palvelut sallivat asiakkaiden keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa.

Lisätietoja:
Myynti- ja markkinointijohtaja
Jouni Väkiparta
+358 40 700 8519

Hae artikkeleista

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Uusimmat artikkelit