Allstars Engineering Oy henkilöstö koostuu pitkän työhistorian ja vahvan osaamisen omaavista projektipäälliköistä, pääsuunnittelijoista ja suunnittelijoista. Vahvistamme sykleittäin suunnitteluosaamistamme määrätietoisella nuoremman polven insinöörikoulutuksen saaneilla tulokkailla.

Rekrytoimme jatkuvasti tuoreita valmistuneita motivoituneita ja innostuneita nuoria, jotka Allstars Engineering Oy:n sisäisen koulutusprosessin kautta pääsevät kiinni meri- ja maapuolen toimiin nopeasti. Jatkuva suomalaisen meriklusterin kanssa toteutettava laivasuunnittelun rekrytointikoulutus tuottaa päteviä insinöörejä, joita kurssitetaan puolen vuoden ajan ajanjaksolla tuleviin laivaprojekteihin. Tässä olemme mukana jo kolmatta kertaa! Tällä toimintamallilla olemme luoneet erinomaisen lähtökohdan nuorille tulevaisuuden laivarakentajille.

Yrityksen strategian toteuttamiseen osallistuu koko henkilökuntamme, tekemisen meininki näkyy jokapäiväisissä toimissa. Vuosittainen henkilökohtainen koulutussuunnitelma koskee kaikkia työntekijöitämme. Kouluttamalla henkilöstöämme osaamisen kehittäminen sekä jatkuva parantaminen tehostuvat. Juuri saadun henkilöstöpalautteen mukaan Allstarsilla on hyvä työilmapiiri, fiilis sekä hyvät henkilökemiat, jotka vaikuttavat osaltaan korkeaan tuottavuusasteeseen ja asiakastyytyväisyyteen.

Panostamme myös kasvavassa määrin hallinnon ja muiden tukitoimintojen kehittämiseen, esimerkiksi ohjelmistokehityksen ja toimintojen automatisoinnin osa-alueilla. Myynnissä ja markkinoinnissa erityishuomio kohdistuu kansainvälistymiseen ja siihen liittyen olemme asettaneet hyvin kunnianhimoisia tavoitteita. Luomme jatkuvasti kansainvälistä kasvua hakemalla uusia tapoja ja kanavia kehittää toimintaamme.

Ulkomaisten tytäryhtiöiden henkilöstö muodostuu monen vuoden ammatillisen kokemuksen omaavista laiva- ja teollisuusalan insinööreistä. Rekrytoimme tarpeen mukaan valmistuvia laiva- ja teollisuusalan insinöörejä tytäryhtiöihimme koulutettaviksi ja näin tuotamme laadukasta palvelua asiakaskunnallemme maantieteellisestä sijainnista riippumatta.

Pystymme toimittamaan monenlaisia palvelukonsepteja suunnittelun eri osa-alueilla. Käytössämme on yleisimmät 2D- ja 3D-suunnitteluohjelmistot. Tuoteportfoliomme muodostuu mm.:

  • kokonaisvaltaisista suunnitteluprojektien toteutuksista
  • laskentapalveluista
  • perus- ja varustelusuunnittelusta laivanrakennukseen
  • mekaanisesta ja rakennesuunnittelusta teollisuuden tarpeisiin
  • erilaisista tuotekehitysprojekteista
  • tarvittaessa toimitamme myös erilaisia asiantuntijapalveluita asiakkaillemme kuten projektipäälliköitä, suunnitteluinsinöörejä, työnjohtajia sekä tarkastajia.

Allstars Engineering on joustava ja kustannustehokas yritys, mikä takaa asiakkailleen virheettömän ja aikatauluun sidotun ammattimaisesti tuotetun toteutuksen. Kokonaisvaltaiset suunnitteluprojektihallinnan palvelut antavat asiakkaille mahdollisuuden keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa.

Lisätietoja:
Myynti- ja markkinointijohtaja
Jouni Väkiparta
+358 40 700 8519
jouni.vakiparta(a)www.aegroup.fi