fbpx

Johtamisjärjestelmämme ISO-sertifikaatti uusittiin

23.1.2019

Allstars Engineeringin suunnittelu- ja konsultointipalveluiden johtamisjärjestelmän ISO 9001:2015 sertifikaatti uusittiin tammikuussa jälleen kolmeksi vuodeksi. Sertifikaatin uusimiseen tähtäävän auditoinnin painopistealueina olivat tällä kertaa projektinhoito ja suunnittelu.

ISO 9001:2015 on laadunhallintajärjestelmä, joka määrittelee ne kansainväliset standardit, joiden avulla organisaatioiden tuotteita, palveluja ja toimintaa kehitetään asiakkaiden tarpeiden ohjaamana ja joita seuraamalla voidaan parantaa liiketoiminnan suorituskykyä.

Yhteisten toimintatapojen noudattamista arvioivat erilaiset luokitus- ja sertifiointilaitokset, joista DNV GL on arvioinut Allstars Engineering Oy:n laatujärjestelmää alusta pitäen, eli vuodesta 2014 lähtien.

Arvioinnin päätavoitteena on selvittää, onko yrityksen johtamisjärjestelmä standardin mukainen ja miten tehokkaasti järjestelmä auttaa organisaatiota täyttämään lakien, asetusten ja sopimusten asettamat vaatimukset sekä saavuttamaan sen itselleen määrittämät tavoitteet.

Hyväksytty ilman poikkeamia

Arvioinnissa ei kirjattu poikkeamia ja havainnot olivat positiivisia: yrityksen toiminta on kehittynyt suotuisasti, asiakastyytyväisyys on hyvällä tasolla, kumppanuuksien rakentamiseen on panostettu ja myynnin tavoitteet ja toimenpiteet perustuvat strategiaan.

Projekteilla on selkeät ohjaus- ja seurantamenettelyt. Lisäksi resurssien käyttöä suunnitellaan ja seurataan tiiviisti, ja suunnittelutyön toteutuminen ja valmiusaste ovat tarkassa seurannassa.

Johtamisjärjestelmää kuvailtiin vaikuttavaksi ja meille myönnettiin uudistettujen vaatimusten mukainen sertifikaatti. Sertifikaatti kattaa laivanrakennuksen, teollisuuden, offshore-alusten ja -rakennelmien koneiden ja laitteiden suunnittelu- ja konsultointipalveluiden tuottamisen.

 

Hae artikkeleista

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Uusimmat artikkelit