Kone- ja teollisuussuunnittelija (Turku/Rauma)

Oletko koulutettu tekniselle alalle (koneinsinööri, tuotantotekniikan insinööri, voimalaitostekniikan insinööri, AMK-insinööri, DI tai valmistumisvaiheessa oleva alan opiskelija)? Hallitsetko jonkun tai useamman nykyaikaisten 3D-suunnitteluohjelman? Pystytkö työskentelemään niin suomeksi kuin englanniksikin?

 

Haemme kone-, putkisto-, mekaniikka- ja teollisuussuunnittelijoita projekti-, toimitus- ja tuotekehitystehtäviin. Työ tapahtuu joko konttorillamme Turussa tai asiakkaan tiloissa Turun tai Rauman talousalueella tai muualla lounaisessa Suomessa. Lopullinen työnkuva määräytyy valittavan henkilön ominaisuuksien, kokemuksen ja asuinpaikan pohjalta.

Tarjoamme sinulle haastavia ja mielenkiintoisia suunnittelutehtäviä ja kilpailukykyiset työsuhde-edut. Työsuhde on määräaikainen, 6 -12 kuukautta tai yli 12 kuukautta, asiakkaamme toimeksiannosta riippuen.

Arvostamme aiempaa työkokemusta suunnittelusta (1-3 vuotta) tai muuta työkokemusta joiltain seuraavilta toimialoilta:

  • konepajateollisuus
  • prosessiteollisuus (paperi- ja selluteollisuus, kemian teollisuus, öljy- ja kaasuteollisuus)
  • teollinen LVIA-ala (ilmastointikojeet, putkistot, ohutlevykanavistot ja -tuotteet, lämmönvaihtimet)
  • metalli- ja kaivosteollisuus
  • rakennustuoteteollisuus
  • ajoneuvoteollisuus

Asennus- ja käyntiinajovalvontakokemus sekä kokemus kunnossapitotehtävistä luetaan eduksi, samoin kuin kokemus seuraavista ohjelmistoista tai jostakin niistä: SolidWorks, Catia V5/V6, Autodesk Inventor, Vertex G4, Siemens NX, PDMS, E3D, CADMATIC, Creo/ProE, Microstation, Autocad, Draftsight.

Muu kielitaito suomen ja englannin lisäksi katsotaan eduksi. Lisätietoja avoimista paikoista (2kpl) teollisuussuunnittelun osasto-/myyntipäälliköltä Jussi Piirilältä puh. +358 44 7291544.

Lähetä hakemus, CV ja palkkapyyntö sähköpostilla 29.2.2020 mennessä osoitteella jussi.piirila@aegroup.fi tai näppärästi tästä alta.

Potentiaalisten hakijoiden haastattelut aloitetaan ja rekrytointeja saatetaan tehdään jo hakuaikana.

 

Työskentely Allstarsilla

Teemu Vuorio, Head designer, Hull (Pääsuunnittelija, Runko)

”Omat työtehtäväni ovat mieluisia ja tulen töihin mielelläni. Meillä on hyvä ilmapiiri työkavereiden ja johdon kanssa. Voin vaikuttaa työtehtäviini jos koen sen tarpeelliseksi. Tervetuloa hauskaan ja rentoon työporukkaan, yritykseen joka pyrkii kasvuun ja jatkuvaan kehitykseen.”

Avoimet työpaikat:

…you are a star, maybe an Allstar?