Hae nyt Laivanrakennussuunnittelija-koulutukseen

.Kaipaatko uutta tuulta purjeisiin? Hae palkalliseen perehdytysohjelmaamme ja tule suunnittelemaan loistoristeilijöitä!

 

Allstars Engineering Oy on turkulainen laivanrakennus- ja projektipalveluita tarjoava insinööri- ja konsulttitoimisto, jonka kansainvälisessä verkostossa on jo toistasataa suunnittelun asiantuntijaa.

Meriteollisuudessa on erittäin hyvät työnäkymät ja tarvitsemme edelleen lisää motivoituneita tekijöitä risteilijärakentamiseen ja koulutettaviksi uusiksi laivasuunnittelijoiksi. Tarjoamme teknisen pohjakoulutuksen saaneille alanvaihtajille ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä muuntokoulutuksen kautta meriteollisuuden pariin uudelle uralle.

Valitsemme laivanrakennussuunnittelijakoulutukseen kaksi kansi- ja konesuunnittelusta kiinnostunutta hakijaa.

Koulutukseen valituille takaamme neljän kuukauden pituisen palkallisen koulutus- ja perehdytysjakson sekä varman työpaikan maailman hienoimpien risteilijöiden suunnittelijoina.

Teoriajaksot suoritetaan Meyer Turun Laivanrakennusoppilaitoksessa ja työhön oppiminen tapahtuu Allstars Engineeringin suunnitteluosastolla. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta meriteollisuudesta, vaan perehdytämme koulutukseen valitut henkilöt sekä meriteollisuuden lainalaisuuksiin että työskentelyyn suuntautumisvaihtoehdon mukaisella suunnitteluosastolla.

Odotamme sinulta alalle soveltuvaa teknistä koulutusta, esim. DI, insinööri, teknikko, tekninen piirtäjä tai muotoilija. Voit myös olla juuri valmistumassa oppilaitoksesta. Odotamme sujuvaa englannin kielen taitoa sekä vahvaa motivaatiota ja halua kehittyä laivasuunnittelun osaajaksi.

 

Koulutus alkaa 21.10.2019 ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Tartu siis tilaisuuteen heti!

Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.8.2019 mennessä osoitteeseen pia.vakiparta@aegroup.fi. Muista mainita hakemuksessasi ”Laivanrakennussuunnittelijakoulutus”.

 

Arkisin lisätietoja

  • koulutuksesta Meyer Turku Oy:n Laivanrakennusoppilaitoksen koulutussuunnittelija Jussi Jantunen p. 010 670 6106
  • työpaikasta Allstars Engineeringillä Jouni Väkiparta p. +358 40 700 8519

 

You are a star, maybe an Allstar…

Työskentely Allstarsilla

Hannele Vuorilehto, suunnittelija, runko

”Arvostan Allstarsilla vallitsevaa hyvää ilmapiiriä ja mielekkäitä työtehtäviä, minkä ansiosta aamuisin on mukava tulla töihin. Opiskelun jälkeen työskentelin eri alalla, mutta olin kiinnostunut suunnittelutehtävistä. Päätin lähteä hakemaan uutta suuntaa uralleni Allstarsilta. Täällä on otettu aloitteleva suunnittelija myönteisesti vastaan. Jos haluat päästä työskentelemään kansainväliseen ja kasvavaan yritykseen, jossa pidetään hyvää huolta työntekijöistä niin olet hakemassa oikeaan paikkaan!”

Avoimet työpaikat: