Oletko laivateollisuuden ammattilainen? Aktiivinen laitapuolustaja ja joukkueen vakaa tukipilari? Olet hyvä organisoimaan ja hallinnoimaan resursseja. Tule mukaan rakentamaan meriteollisuuden hienoimpia juttuja sisustus- ja LVI- osastoillemme pääsuunnittelijana.

Olemme vakaa ja nuorekas työnantaja ja tarjoamme sinulle erinomaisen työpaikan kasvavan meriteollisuuden aitiopaikalla.

Aktiivisena laitapelaajana hoidat suunnitteluprojektit aikataulussa maaliin. Huolehdit resurssien riittävyydestä, tarvittavasta dokumentoinnista ja viestinnästä. Kykenet tukemaan yhteistä peliämme liikuttamalla palloa niin oman joukkueen parissa kuin asiakkaiden ja toimittajienkin suuntaan. Sinulla on insinööritason koulutus sekä kokemusta laivanrakennusteollisuuden suunnittelu- tai tuotannollisista tehtävistä. Kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä. Sisustussuunnittelu edellyttää Autocad- ja LVI-suunnittelu Cadmatic- osaamista.

Tehtäviäsi ovat muun muassa:

  • Suunnitteluryhmän ohjaaminen ja valvominen
  • Työn edellytyksen ja lähtöaineiston oikeellisuuden varmistaminen
  • Tunnistat, dokumentoit, katselmoit, raportoit ja hyväksytät muutokset
  • Vastaat tarkastustoiminnasta
  • Huolehdit palautteen käsittelystä ja jakelusta
  • Vastaat suunnittelun dokumentoinnista
  • Toimit tuotannon tukena tarvittaessa
  • Laadit projektin loppuraportin yhdessä projektipäällikön kanssa
  • Vastaat palautteiden ja poikkeamien käsittelystä projektipäällikölle

Teet tiivistä yhteistyötä projektipäälliköiden kanssa ja vastaat tehtävässäsi Suunnittelujohtajalle.

Joukkueessamme sinulla on erinomaiset mahdollisuudet edetä urallasi. Meillä pidetään henkilöstöstä hyvää huolta ja saat meiltä parhaan mahdollisen tuen työsi menestyksekkääseen hoitamiseen. Yrityksemme tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkan sekä aitiopaikan kasvavilla markkinoilla nyt ja tulevaisuudessa.

Sopivan henkilön löydyttyä, etenemme heti haastatteluihin. Tiedustelut avoimista toimista puh: 040-777 3446 / Kimmo Förbom

Lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse 31.1.2020 mennessä  pia.vakiparta@aegroup.fi tai helposti tästä alta.

 

…you are a star, maybe an Allstar?

Työskentely Allstarsilla

Jenni Leisvuori, suunnittelija, sisustus

”Laivasuunnittelu on kasvava ala ja työpaikkana Allstars luo hyvät puitteet kehittyä suunnittelualan ammattilaiseksi. Allstars vaikutti dynaamiselta ja nuorekkaalta yritykseltä ja siksi hain tänne töihin. Allstars on kyllä pitänyt lupauksensa ja siksi olen hyvin tyytyväinen, että saan olla osa tätä loistavaa yritystä nykyään.

Meillä on erittäin hyvä ja avoin ilmapiiri työpaikalla. Työntekijöitä arvostetaan ja meistä pidetään hyvää huolta. Meille on usein järjestetty täällä kaikennäköistä piristystä myös arkeen. Työ on hyvällä tapaa haastavaa, työilmapiiri on rennon ammattimainen ja töihin on mukava tulla joka päivä. Tämä on ehdottomasti mukavin työpaikka minun työurani varrella!”

Avoimet työpaikat:

*Haettava paikka

*Pohjakoulutus

Lataa CV

Roskapostin suodatin

Käyttääksesi CAPTCHAa, täytyy lisäosan Really Simple CAPTCHA olla asennettuna.