Toimintamme kasvaessa etsimme osaavia tekijöitä joukkueeseemme laivanrakennuksen piiriin Turkuun

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ

Aktiivisena sisustussuunnittelun tai LVI-suunnittelun keskushyökkääjänä hoidat projektit aikataulussa maaliin. Huolehdit resurssien riittävyydestä, tarvittavasta dokumentoinnista ja viestinnästä. Kykenet tukemaan yhteistä peliämme liikuttamalla palloa niin oman joukkueen parissa kuin asiakkaiden ja toimittajienkin suuntaan. Sinulla on insinööritason koulutus tai vastaava kokemus laivanrakennusteollisuuden suunnittelu- tai tuotannollisista tehtävistä, kenties kokemusta on kertynyt jo monialaisesti LVI- ja sisustussuunnittelun tehtävistä. Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä.

Tehtäviäsi ovat muun muassa:

  • työn edellytyksen ja lähtöaineiston oikeellisuuden varmistaminen
  • tunnistat, dokumentoit, katselmoit, raportoit ja hyväksytät muutokset
  • vastaat tarkastustoiminnasta
  • huolehdit palautteen käsittelystä ja jakelusta
  • vastaat suunnittelun dokumentoinnista
  • toimit tuotannon tukena tarvittaessa
  • laadit projektien loppuraportit
  • vastaat palautteiden ja poikkeamien käsittelystä

Vastaat tehtävissäsi suunnittelujohtajalle. Joukkueessamme sinulla on erinomaiset mahdollisuudet edetä urallasi. Meillä pidetään henkilöstöstä hyvää huolta ja saat meiltä parhaan mahdollisen tuen työsi menestyksekkääseen hoitamiseen.

Sopivan henkilön löydyttyä, etenemme heti haastatteluihin. Avoimia projektipäällikön tehtäviä on useita. Tiedustelut avoimista toimista tiistaisin ja torstaisin klo 09 – 10 puh: 040-777 3446 Kimmo Förbom

Yrityksemme tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkan sekä aitiopaikan kasvavilla markkinoilla nyt ja tulevaisuudessa.

Lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse pia.vakiparta@aegroup.fi

 

Allstars Engineering Group toimii Suomen Turun, Rauman ja Tampereen toimipisteiden lisäksi Puolassa, Bulgariassa ja Kroatiassa. Konsernin Suomen liikevaihto vuonna 2018 oli 9,0 MEur ja henkilöstöä noin 160 henkilöä.

Me olemme meri-, prosessi- ja koneteknologiateollisuuden projektinhallintayritys yli 30 vuoden kokemuksella. Erikoisalueemme on vaativien suunnittelutoimeksiantojen kokonaisvaltainen toteutus. Laaja verkostomme, joustava organisaatiomme ja vankka asiantuntemuksemme mahdollistavat projektien toteutuksen kustannustehokkaasti ja laadukkaasti. Olemme tiiviisti mukana suomalaisen meriklusterin myötätuulessa.

Työskentely Allstarsilla

Hannele Vuorilehto, suunnittelija, runko

”Arvostan Allstarsilla vallitsevaa hyvää ilmapiiriä ja mielekkäitä työtehtäviä, minkä ansiosta aamuisin on mukava tulla töihin. Opiskelun jälkeen työskentelin eri alalla, mutta olin kiinnostunut suunnittelutehtävistä. Päätin lähteä hakemaan uutta suuntaa uralleni Allstarsilta. Täällä on otettu aloitteleva suunnittelija myönteisesti vastaan. Jos haluat päästä työskentelemään kansainväliseen ja kasvavaan yritykseen, jossa pidetään hyvää huolta työntekijöistä niin olet hakemassa oikeaan paikkaan!”

Avoimet työpaikat:

…you are a star, maybe an Allstar?