fbpx

Teemu Vuoriosta Allstars Engineering Oy:n myyntipäällikkö

16.2.2021

Allstars Engineering Group on vaativiin suunnittelutoimeksiantoihin erikoistunut kansainvälinen projektinjohtoyritys. Meriteollisuuden myyntiorganisaatioomme on nimitetty myyntipäälliköksi Teemu Vuorio. Hän aloittaa tehtävässä 1. maaliskuuta.

Tehtävä on Allstars Engineeringillä uusi ja tukee yhtiön koti- ja ulkomaan kasvustrategiaa. Saamme Teemusta myyntitiimiimme monipuolisen osaajan, jolla on vahva kokemus laivasuunnittelun eri osa-alueista. Teemu on työskennellyt yhtiössämme pääsuunnittelijan ja projektipäällikön rooleissa useamman vuoden. Näissä tehtävissä hankittu kattava prosessi- ja tekninen tuntemus sekä Teemun ratkaisukeskeinen ote takaavat asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun.

– On hienoa päästä tekemään kokonaan uutta työnkuvaa. Usean vuoden kokemus Allstars Engineeringin teknisessä organisaatiossa antaa erinomaisen pohjan myyntityön tekemiselle. Yhtiön matalan hierarkian asiantuntijaorganisaatiossa työskennelleenä voin vakuuttaa nykyisille ja uusille asiakkaille heidän saavan parasta mahdollista teknistä osaamista ja tukea projektien laadukkaaseen läpiviemiseen, Teemu toteaa.

Teemu on Allstars Engineering Oy:ssä monipuolinen ja pidetty työntekijä. Toivotamme Teemun tervetulleeksi uuteen rooliin työskentelemään yhtiön nykyisten ja tulevien asiakkaiden parissa.

Ota yhteys: Teemu Vuorio

Hae artikkeleista

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Uusimmat artikkelit