fbpx

Avoimet työpaikat

Työyhteisö, johdon tuki, koulutus, urapolku – tässä muutamia asioita, joita me allstarslaiset arvostamme yrityksessämme. Sopisitko sinä monipuoliseen joukkoomme? Jos lähetät avoimen hakemuksen, vahva kokemus jollakin palvelualueistamme on valttia. Jos meillä on avoinna työpaikkoja, löydät toivomuslistamme tehtävän kuvauksesta. Kuulumisiin!
Kone- ja teollisuussuunnittelija

Kone- ja teollisuussuunnittelija

Ennakoimme teollisuuspuolen toimintamme kasvutarpeita ja etsimme Turun toimipisteeseen joukkoomme kone- ja teollisuussuunnittelijaa. ...
Avoin hakemus

Avoin hakemus

Olet kiinnostunut Allstarsin uramahdollisuuksista? Eikö haussa ole juuri sitä sinun unelmien paikkaasi? Jätä avoin hakemus. ...

Allstars Engineering Group tunnetaan tiimipelaajistaan

Allstars Engineering Group tarjoaa sinulle mahdollisuuksia kehittyä, olitpa sitten suunnittelijaurasi alkutaipaleella tai jo kokenut ammattilainen. Meillä voit näyttää kykysi perus- tai varustelusuunnittelun tehtävissä laivojen runko-, kone-, kansi-, putkisto-, sähkö- tai sisustussuunnittelun parissa, tai vaikkapa mallinnuksen, tuotekehityksen, analysoinnin tai automaatiosuunnittelun tehtävissä. Projektijohtamisen ammattilaisista olemme aina kiinnostuneita!

Etsimme jatkuvasti teknisen koulutuksen (insinööri, DI tai vastaava) saaneita henkilöitä asiakkaidemme tarpeisiin ja toimeksiantoihin pohjautuviin suunnittelu-, suunnittelunvalvonta- ja asennusvalvontatehtäviin. Työ tapahtuu joko toimistoillamme Turussa tai Raumalla tai asiakkaan tiloissa Turun talousalueella, valvontojen osalta myös kauempana Suomessa tai ulkomailla. Lopullinen työnkuva määräytyy valittavan henkilön ominaisuuksien ja kokemuksen pohjalta. Edellytämme nykyaikaisten suunnitteluohjelmien hallintaa.

Rekrytoimme myös vastavalmistuneita opiskelijoita ja osallistumme säännöllisesti laivasuunnittelun koulutusohjelmiin, joista palkkaamme parhaat osaajat kehittymään ammattilaisiksi Allstarsilla.

Meillä on nuorekas ja kilpailukykyinen joukkue, josta haluamme pitää hyvää huolta. Osaamme arvostaa jokaista joukkueemme jäsentä tietäen, että vahvassa ja tiiviissä tiimissämme tietotaito kasvaa yhdessä toimien. Yrityksemme tarjoaa kilpailukykyisen palkan sekä aitiopaikan kasvavilla markkinoilla nyt ja tulevaisuudessa.  Lisää voit lukea artikkelista “Henkilöstön huipputason osaamista”.

 

 

Uratarinat Allstarsilla

Hannele

Teemu

Patrycja

Jenni

Ville

Henna

…you are a star, maybe an Allstar?