Avoimet työpaikat

Instrumentointi-/ Automaatiosuunnittelija

Instrumentointi-/ Automaatiosuunnittelija

Etsimme Turkuun kahta instrumentointi-/automaatiosuunnittelijaa
teollisuuspuolen toimintamme kasvaviin tarpeisiin.
...
Sisustus-, sähkö- ja LVI-suunnittelijoita

Sisustus-, sähkö- ja LVI-suunnittelijoita

Tule laivanrakennuksen aitiopaikalle suunnittelemaan maailman upeimpia risteilyaluksia! ...
Pääsuunnittelija LVI-osastolle

Pääsuunnittelija LVI-osastolle

Tule mukaan rakentamaan meriteollisuuden hienoimpia juttuja sisustus- ja LVI- osastoillemme pääsuunnittelijana. ...
Projektipäälliköitä sisustus- ja LVI-suunnitteluun

Projektipäälliköitä sisustus- ja LVI-suunnitteluun

Toimintamme kasvaessa etsimme osaavia tekijöitä joukkueeseemme laivanrakennuksen piiriin Turkuun. ...
Avoin hakemus

Avoin hakemus

Olet kiinnostunut Allstarsin uramahdollisuuksista? Eikö haussa ole juuri sitä sinun unelmien paikkaasi? Jätä avoin hakemus. ...

Allstars Engineering Group tunnetaan tiimipelaajistaan

Allstars Engineering Group tarjoaa sinulle mahdollisuuksia kehittyä, olitpa sitten suunnittelijaurasi alkutaipaleella tai jo kokenut ammattilainen. Meillä voit näyttää kykysi perus- tai varustelusuunnittelun tehtävissä laivojen runko-, kone-, kansi-, putkisto-, sähkö- tai sisustussuunnittelun parissa, tai vaikkapa mallinnuksen, tuotekehityksen, analysoinnin tai automaatiosuunnittelun tehtävissä. Projektijohtamisen ammattilaisista olemme aina kiinnostuneita!

Etsimme jatkuvasti teknisen koulutuksen (insinööri, DI tai vastaava) saaneita henkilöitä asiakkaidemme tarpeisiin ja toimeksiantoihin pohjautuviin suunnittelu-, suunnittelunvalvonta- ja asennusvalvontatehtäviin. Työ tapahtuu joko toimistoillamme Turussa tai Raumalla tai asiakkaan tiloissa Turun talousalueella, valvontojen osalta myös kauempana Suomessa tai ulkomailla. Lopullinen työnkuva määräytyy valittavan henkilön ominaisuuksien ja kokemuksen pohjalta. Edellytämme nykyaikaisten suunnitteluohjelmien hallintaa.

Rekrytoimme myös vastavalmistuneita opiskelijoita ja osallistumme säännöllisesti laivasuunnittelun koulutusohjelmiin, joista palkkaamme parhaat osaajat kehittymään ammattilaisiksi Allstarsilla.

Meillä on nuorekas ja kilpailukykyinen joukkue, josta haluamme pitää hyvää huolta. Osaamme arvostaa jokaista joukkueemme jäsentä tietäen, että vahvassa ja tiiviissä tiimissämme tietotaito kasvaa yhdessä toimien. Yrityksemme tarjoaa kilpailukykyisen palkan sekä aitiopaikan kasvavilla markkinoilla nyt ja tulevaisuudessa.  Lisää voit lukea artikkelista “Henkilöstön huipputason osaamista”.

 

 

Uratarinat Allstarsilla

Hannele

Teemu

Patrycja

Jenni

…you are a star, maybe an Allstar?