Yritys

30 vuoden aikana olemme kehittyneet telakkateollisuuden insinööritoimistosta meri- ja prosessi- ja koneteknologiateollisuuden osaavaksi projektinhallintayritykseksi.
Yrityksemme on erikoistunut vaativien suunnittelutoimeksiantojen kokonaisvaltaiseen toteutukseen.

Allstars Engineering Group työllistää nykyisin noin 60 ammattitaitoista eri suunnittelualojen osaajaa. Kansainvälisten yhteistyökumppaneidemme ja verkostossa olevien, noin 200 osaavan henkilön, voimin kykenemme vastaamaan markkinoiden haasteisiin joustavasti ja kustannustehokkaasti.

Toiminta

Toimintamme kantavana periaatteena on asiakkaan tarpeisiin vastaaminen kustannustietoisesti ja asiantuntevasti. Meillä on kyky ymmärtää ja kuunnella asiakasta. Kilpailukykymme perustuu ketteryyteen ja palveluiden kokonaistaloudellisuuteen. Toimintamme päämäärä on tuottaa virheettömiä palveluja lupaamassamme aikataulussa.

Yrityksessämme on jatkuvan parantamisen asenne. Toimintamme kehittäminen perustuu sertifioituun ISO 9001:2015 laatustandardiin.

 

Asiakaskeskeisyys

Jotta asiakaskeskeisyys yrityksemme arvona toteutuu, tähtäämme laadun ja kustannustehokkuuden kehittämisellä erinomaiseen asiakaskokemukseen. Toimintamme lähtökohtana on asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden ymmärtäminen. Huolehdimme asiakkaista etsien jatkuvasti innovatiivisia sekä kustannustehokkaita mahdollisuuksia ja ideoita auttaaksemme asiakasta tehostamaan omaa liiketoimintaansa.

Huolehtimalla henkilökunnasta ja toimintaympäristöstä varmistamme, että olemme kilpailukykyinen toimija ja työnantaja myös tulevaisuudessa!