fbpx

Yritys

Olemme 30 vuoden aikana kehittyneet telakkateollisuuden insinööritoimistosta meri- ja prosessi- ja koneteknologiateollisuuden projektinhallintayritykseksi.
Yrityksemme on erikoistunut vaativien suunnittelutoimeksiantojen toteutukseen mm. telakka- ja paperikoneteollisuuden parissa.

Pystymme vastaamaan erilaisten suunnittelualojen tarpeisiin joustavasti ja kustannustehokkaasti, sillä ammattilaisverkostoomme kuuluu niin konsernin omia yhtiöitä, kansainvälisiä yhteistyökumppaneita kuin yksityisyrittäjiäkin.

Toiminta

Meillä on sekä kyky että halu kuunnella ja ymmärtää asiakasta. Kilpailukykymme perustuu ketteryyteen ja palveluiden kokonaistaloudellisuuteen. Päämäärämme on tuottaa virheettömiä palveluja lupaamassamme aikataulussa.

 

Noudatamme jatkuvan parantamisen periaatetta ja toimintamme kehittäminen perustuu sertifioituun ISO 9001:2015 laatustandardiin.

Asiakaskeskeisyys

Tähtäämme laadun ja kustannustehokkuuden kehittämisellä erinomaiseen asiakaskokemukseen. Lähtökohtanamme on asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden ymmärtäminen. Etsimme jatkuvasti uudenlaisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja auttaaksemme asiakkaitamme vahvistamaan omaa liiketoimintaansa.

Huolehtimalla henkilökunnastamme ja toimintaympäristöstämme varmistamme, että olemme kilpailukykyinen toimija ja työnantaja myös tulevaisuudessa.