Kone-/mekaniikkasuunnittelija Turku

Allstars Engineering Group toimii Suomen Turun, Tampereen ja Rauman toimipisteiden lisäksi Puolassa, Bulgariassa ja Kroatiassa. Konsernimme liikevaihto vuonna 2020 oli noin 6,8 MEUR ja henkilöstömme koko noin 125 henkilöä.

Allstars Industrial Oy on Turussa pääkonttoriaan pitävä insinööri- ja konsulttitoimisto, ja se on osa Allstars Engineering Group:ia. Toimimme teollisuuden toimialalla. Tarjoamme suunnittelu-, projektinhoito- ja muita asiantuntijapalveluita.

Teollisuuspuolen toimintamme kasvutarpeisiin etsimme Turun toimipisteeseen joukkoomme

KONE-/MEKANIIKKASUUNNITTELIJA

Pohjautuen eri asiakkaidemme tarpeisiin ja toimeksiantoihin haemme kone-, mekaniikka-, putkisto- ja teollisuussuunnittelijoita projekti-, toimitus-, tuotekehitys- ja ylläpitosuunnittelutehtäviin. Työ tapahtuu joko konttorillamme Turussa tai asiakkaan tiloissa Turun talousalueella. Lopullinen työnkuva määräytyy valittavan henkilön ominaisuuksien, kokemuksen ja asuinpaikan pohjalta.

 Edellytämme:

 • teknisen alan koulutusta (tutkinto esim. koneinsinööri, kone- ja tuotantotekniikan insinööri, ajoneuvotekniikan insinööri, paperitekniikan insinööri, energiatekniikan insinööri; AMK-insinööri, DI tai valmistumisvaiheessa oleva alan opiskelija)
 • jonkun tai joidenkin nykyaikaisten 3D-suunnitteluohjelmien hallintaa
 • kielitaitovaatimuksina suomi ja englanti (muu kielitaito luetaan eduksi)

Arvostamme:

 • aiempaa työkokemusta suunnittelusta (1–5 vuotta), mutta vastavalmistuneet ja valmistumisvaiheessa olevatkin huomioidaan
 • suunnittelukokemusta ja muuta työkokemusta joltain seuraavista toimialoista:
  • konepajateollisuus
  • liikkuvien työkoneiden ja/tai mobiilityökaluston teollisuus
  • prosessiteollisuus (paperi- ja selluteollisuus, energiateollisuus, kemian teollisuus, öljy- ja kaasuteollisuus)
  • teollinen LVIA-ala (ilmastointikojeet, lämmönvaihtimet, ohutlevykanavistot, putkistot ja -tuotteet)
  • ajoneuvoteollisuus
  • rakennustuoteteollisuus
 • erikoisosaamisalueet huomioidaan erikseen yksilöllisesti, kuten hydrauliikka-, pneumatiikka-, instrumentointi- ja sähköpuolen osaajat
 • asennus- ja käyntiinajovalvontakokemusta sekä kokemusta kunnossapitotehtävistä
 • kokemusta seuraavista ohjelmistoista tai jostakin niistä: Siemens NX, Creo/ProE, SolidWorks, Inventor, E3D, PDMS, Catia, Vertex G4, CADMATIC, Microstation, AutoCAD, DraftSight

Tarjoamme haastavia ja mielenkiintoisia suunnittelutehtäviä ja kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Lisätietoja avoimista paikoista teollisuussuunnittelun osasto-/myyntipäällikkö Jussi Piirilältä puh. +358 44 729 1544. Lähetä hakemus, CV ja palkkapyyntö 23.6.2022 mennessä osoitteella jussi.piirila@aegroup.fi tai käyttäen alla olevaa lomaketta. Henkilöiden haastattelut aloitetaan hakemusten saapuessa ja rekrytointeja saatetaan tehdä jo hakuaikana.

Hae tästä:

Share with your network
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Our job seeker registers contain the following information: person’s name, phone number, email, resume, link to your LinkedIn profile.
The purpose of the register is to assess a person’s suitability for the job and the register is created when the application arrives at the company via a website or e-mail. Applicants’ data will be kept for 6 months. The CEO, Chief Operating Officer, Sales Director, Sales Manager, Planning Director and IT Manager have the right to manage the register.

Työnhakijoihin liittyvät rekisterimme sisältävät seuraavat tiedot: henkilön nimi, puhelinnumero, sähköposti, CV, linkki LinkedIn-profiiliin.
Rekisterin käyttötarkoitus on henkilön sopivuuden arviointi työtehtäviin ja rekisteri syntyy, kun hakemus saapuu verkkosivujen tai sähköpostin kautta yritykseen. Hakijoiden tietoja säilytetään 6 kk. Rekisteriin on hallinta-oikeus toimitusjohtajalla, operatiivisella johtajalla, myyntijohtajalla, myyntipäälliköllä, suunnittelujohtajalla ja IT-vastaavalla.