Mekaaninen asennusvalvoja / työmaapäällikkö

Allstars Engineering Group toimii Suomen Turun, Tampereen ja Rauman toimipisteiden lisäksi Puolassa, Bulgariassa ja Kroatiassa. Konsernimme liikevaihto vuonna 2020 oli oli noin 6,8 MEUR ja henkilöstömme koko noin 125 henkilöä.

Allstars Industrial Oy on Turussa pääkonttoriaan pitävä insinööri- ja konsulttitoimisto, ja se on osa Allstars Engineering Group:ia. Toimimme teollisuuden toimialalla. Tarjoamme suunnittelu-, projektinhoito- ja muita asiantuntijapalveluita.

Teollisuuspuolen toimintamme kasvaviin tarpeisiin etsimme komennuspohjaisiin toimeksiantoihin (Turun tai Tampereen toimipisteeseen)  

MEKAANISIA ASENNUSVALVOJIA / TYÖMAAPÄÄLLIKÖITÄ    

Pohjautuen eri asiakkaidemme tarpeisiin ja toimeksiantoihin haemme kokeneita mekaanisia asennusvalvojia työskentelemään asiakkaan projektityömaille työmaavalvojina. Työsuhde on projektikohtainen ja työntekopaikka voi sijaita Suomessa tai ulkomailla. Lopullinen työnkuva määräytyy valittavan henkilön ominaisuuksien, osaamisen ja kokemuksen sekä vaihtelevien asiakastoimeksiantojen pohjalta.        

Edellytämme:

 • aiempaa kokemusta asennusvalvonta- tai asennuspäällikön tehtävistä   
 • teknisen alan koulutusta (esim. kone-, tuotanto-, voimalaitos-, sähkö- tai energiatekniikan alalta, tutkintotaso: insinööri, teknikko tai DI)
 • teknistä ongelmanratkaisukykyä ja taitoa selvitä haastavistakin tilanteissa, sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa   
 • kielitaitovaatimusvaatimukset: englanti, suomi
 • työturvallisuus- ja HSE-osaamista ja tarvittavia pätevyyksiä lopullisesta toimenkuvasta riippuen
 • matkustus- ja oleskeluvalmiutta kohteessa 60–200 pv per projekti      

Arvostamme:

 • paperi- ja selluteollisuuden kokemusta ja osaamista
 • teknisten erikoisosaamisalueiden tuntemusta tai erikoisosaamista kuten paineilma-, hydrauliikka-, sähkö-, automaatio-, ilmastointi-, putkisto- tai paineastiaosaaminen
 • esimieskokemusta joko suorista työnjohtotehtävistä tai alihankintatyövoiman valvojana          
 • asennusvalvonnan työkokemusta seuraavilta toimialoilta:
  • prosessiteollisuus (paperi- ja selluteollisuus, kemian teollisuus, energiateollisuus)
  • teollinen LVIA-ala (ilmastointikojeet, putkistot, ohutlevykanavistot ja -tuotteet, lämmönvaihtimet, ilmakuivaimet)
 • ajokorttia
 • piirustusten ja teknisten dokumenttien lukutaitoa nykyaikaisilla suunnitteluohjelmilla ja työkaluilla

Tarjoamme haastavia ja mielenkiintoisia valvontatehtäviä ja komennuksen kohteeseen.   

Lisätietoja avoimista paikoista teollisuuden osasto-/myyntipäällikkö Jussi Piirilältä puh. +358 44 7291544. Lähetä hakemus, CV ja palkkapyyntö sähköpostilla 23.6.2022 mennessä osoitteella jussi.piirila@aegroup.fi tai käyttäen alla olevaa lomaketta. Henkilöiden haastattelut aloitetaan hakemusten saapuessa ja rekrytointeja saatetaan tehdä jo hakuaikana.

Hae tästä:

Share with your network
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Our job seeker registers contain the following information: person’s name, phone number, email, resume, link to your LinkedIn profile.
The purpose of the register is to assess a person’s suitability for the job and the register is created when the application arrives at the company via a website or e-mail. Applicants’ data will be kept for 6 months. The CEO, Chief Operating Officer, Sales Director, Sales Manager, Planning Director and IT Manager have the right to manage the register.

Työnhakijoihin liittyvät rekisterimme sisältävät seuraavat tiedot: henkilön nimi, puhelinnumero, sähköposti, CV, linkki LinkedIn-profiiliin.
Rekisterin käyttötarkoitus on henkilön sopivuuden arviointi työtehtäviin ja rekisteri syntyy, kun hakemus saapuu verkkosivujen tai sähköpostin kautta yritykseen. Hakijoiden tietoja säilytetään 6 kk. Rekisteriin on hallinta-oikeus toimitusjohtajalla, operatiivisella johtajalla, myyntijohtajalla, myyntipäälliköllä, suunnittelujohtajalla ja IT-vastaavalla.