Yli 30 vuoden suunnittelukokemuksella

Yli 30 vuoden suunnittelukokemuksella

Käytössäsi on yli 150 projektijohdon, suunnittelun ja laskennan ammattilaista. Laajat yhteistyöverkostot sekä Suomessa että Euroopassa mahdollistavat osaavan henkilökunnan jokaiseen projektiin.

Allstars Engineering Group

Olemme 30 vuoden aikana kehittyneet telakkateollisuuden insinööritoimistosta meri- ja prosessi- ja koneteknologiateollisuuden projektinhallintayritykseksi. Yrityksemme on erikoistunut vaativien suunnittelutoimeksiantojen toteutukseen mm. telakka- ja paperikoneteollisuuden parissa. Toimitamme myös huippuluokan lasituoteratkaisuja kokonaistoimituksina laivoihin sekä yksityisiin ja julkisiin rakennuksiin.

Pystymme vastaamaan erilaisten suunnittelualojen tarpeisiin joustavasti ja kustannustehokkaasti, sillä ammattilaisverkostoomme kuuluu niin konsernin omia yhtiöitä, kansainvälisiä yhteistyökumppaneita kuin yksityisyrittäjiäkin. Tutustu toimialakohtaisiin palveluihimme tarkemmin englanninkielisillä sivuillamme. Palvelemme sinua suomeksi kaikilla alueilla.

Toiminta

Meillä on sekä kyky että halu kuunnella ja ymmärtää asiakasta. Kilpailukykymme perustuu ketteryyteen ja palveluiden kokonaistaloudellisuuteen. Päämäärämme on tuottaa virheettömiä palveluja lupaamassamme aikataulussa.

DNV ISO9001 certification

Noudatamme jatkuvan parantamisen periaatetta ja toimintamme kehittäminen perustuu sertifioituun ISO 9001:2015
-laatustandardiin.

Asiakaskeskeisyys

Tähtäämme laadun ja kustannustehokkuuden kehittämisellä erinomaiseen asiakaskokemukseen. Lähtökohtanamme on asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden ymmärtäminen. Etsimme jatkuvasti uudenlaisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja auttaaksemme asiakkaitamme vahvistamaan omaa liiketoimintaansa.

Huolehtimalla henkilökunnastamme ja toimintaympäristöstämme varmistamme, että olemme kilpailukykyinen toimija ja työnantaja myös tulevaisuudessa.

Tutustu referensseihimme

Ota yhteyttä

Suomen pääkonttorimme ja paikalliset myyntitiimimme Euroopassa palvelevat sinua.

Urapolku Allstarsilla

Työyhteisö, johdon tuki, koulutus, urapolku – tässä muutamia asioita, joita me allstarslaiset arvostamme yrityksessämme. Sopisitko sinä monipuoliseen joukkoomme? Jos lähetät avoimen hakemuksen, vahva kokemus jollakin palvelualueistamme on valttia. Jos meillä on avoinna työpaikkoja, löydät toivomuslistamme tehtävän kuvauksesta. Kuulumisiin!

KONE-/MEKANIIKKASUUNNITTELIJA

Pohjautuen eri asiakkaidemme tarpeisiin ja toimeksiantoihin haemme kone-, putkisto-, mekaniikka- ja teollisuussuunnittelijoita projekti-, toimitus-, tuotekehitys- ja ylläpitosuunnittelutehtäviin

LUE LISÄÄ »

Ajankohtaista juuri nyt