Kone- ja teollisuussuunnittelijat

Kaipaatko haasteita ja mielenkiintoisia suunnittelutehtäviä?  Tule mukaan teollisuusosastollemme.

Olemme vakaa ja nuorekas työnantaja ja tarjoamme sinulle erinomaisen työn kasvavalla teollisuuden osastollamme.

Sinulla on teknisen alan koulutus tai olet tuotantoon suuntautunut AMK- tai diplomi-insinööri. Kenties opistontosi ovat vielä loppusuoralla. Englannin kielen taitosi on sujuvaa ja kommunikoit ongelmitta niin puhuen kuin kirjoittaen.

3D suunnitteluohjelmien käyttö sujuu sinulta luontevasti. Kokemus ohjelmistoista kuten SolidWorks, Catia V5/V6, Cadmatic, Inventor Autodesk, Autocad, Vertex G4, Siemens NX, Microstation tai Draftsight katsotaan eduksesi.

Kenties sinulla on jo kokemusta konepaja- tai prosessiteollisuudesta, teolliselta LVIA –alalta (ilmastointikojeet, putkistot, puhaltimet, ohutlevykanavistot ja -tuotteet, lämmönvaihtimet), metalli- ja kaivos-, rakennustuote-, tai ajoneuvoteollisuudesta. Asennus- ja käyntiinajovalvontakokemus sekä kokemus kunnossapitotehtävistä luetaan eduksesi.

Kokemuksesi, osaamisesi ja mielenkiintosi vaikuttavat lopullisen työnkuvasi muotoutumiseen. Tulet työskentelemään kone- ja mekaniikkasuunnittelijana eri asiakkaidemme projekti- ja toimitussuunnittelutehtävissä.

Kerää meiltä erinomaiset pelimerkit tulevalle urallesi. Meillä pidetään henkilöstöstä hyvää huolta ja saat meiltä parhaan mahdollisen tuen työsi menestyksekkääseen hoitamiseen.

Toimesi on 6-12kk määräaikainen taikka asiakkaan toimeksiannon mukaisesti yli 12kk projekti-, toimitus- tai tuotekehitystehtävissä. Työnkuvasi rakennetaan ominaisuuksiesi, kokemuksesi ja asuinpaikkasi mukaan. Työskentelet joko toimistollamme Turussa taikka asiakkaan tiloissa muualla Lounais-Suomessa.

Aloitamme haastattelut välittömästi potentiaalisen henkilön löydyttyä ja rekrytointeja tehdään myös hakuaikana.

 

Tule meille, meille on helppo tulla

Lisätietoja avoimista paikoista teollisuussuunnittelun osasto- / myyntipäälliköltä Jussi Piirilältä puh. +358 44 7291544.

Lähetä hakemuksesi sekä CV palkkapyyntöineen 15.1.2018 mennessä alla olevalla lomalleella tai sähköpostilla jussi.piirila@aegroup.fi.

Täytä hakemus

Työskentely Allstarsilla

Hannele Vuorilehto, suunnittelija, runko

”Arvostan Allstarsilla vallitsevaa hyvää ilmapiiriä ja mielekkäitä työtehtäviä, minkä ansiosta aamuisin on mukava tulla töihin. Opiskelun jälkeen työskentelin eri alalla, mutta olin kiinnostunut suunnittelutehtävistä. Päätin lähteä hakemaan uutta suuntaa uralleni Allstarsilta. Täällä on otettu aloitteleva suunnittelija myönteisesti vastaan. Jos haluat päästä työskentelemään kansainväliseen ja kasvavaan yritykseen, jossa pidetään hyvää huolta työntekijöistä niin olet hakemassa oikeaan paikkaan!”