Runkosuunnittelija Raumalle

Oletko laivateollisuuden ammattilainen? Vakaa tiimipelin taitaja, jonka sydän sykkii risteilijöille? Liity laivateollisuuden joukkueeseemme ja tule suunnittelijaksi runko-osastollemme.

Olemme vakaa ja nuorekas työnantaja ja tarjoamme sinulle erinomaisen työn kasvavalla alalla.

Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kommunikoit myös englannin kielellä. Olet joukkuepelaaja ja sinulla on insinööri tason koulutus tai vastaava kokemus laivanrakennusteollisuuden suunnittelutehtävistä. Hallitset Autocad ja AVEVA ohjelmat.

Tehtäviisi kuuluvat mm:

  • Laivan rungon 3D suunnittelua
  • Yhteistyö projektipäälliköiden ja osaston esimiehen kanssa
  • Yhteydenpito- ja yhteistyö oman suunnittelutiimin kanssa

Vastaat tehtävässäsi projektipäällikölle.

Joukkueessamme sinulla on erinomaiset mahdollisuudet edetä urallasi. Meillä pidetään henkilöstöstä hyvää huolta ja saat meiltä parhaan mahdollisen tuen työsi menestyksekkääseen hoitamiseen..

Toimesi on toistaiseksi voimassa oleva ja työskentelet toimipisteellämme Raumalla.

 

Tule meille, meille on helppo tulla

Lähetä hakemuksesi heti, viimeistään 28.10.2018, lisätietoa tehtävästä antaa ma – pe klo 13 – 14 Timo Saine, puh: 044 550 8582.

Hakemuksen voit jättää sähköpostilla  pia.vakiparta@aegroup.fi tai tällä lomakkeella.

Täytä hakemus:

Työskentely Allstarsilla

Teemu Vuorio, Head designer, Hull (Pääsuunnittelija, Runko)

”Omat työtehtäväni ovat mieluisia ja tulen töihin mielelläni. Meillä on hyvä ilmapiiri työkavereiden ja johdon kanssa. Voin vaikuttaa työtehtäviini jos koen sen tarpeelliseksi. Tervetuloa hauskaan ja rentoon työporukkaan, yritykseen joka pyrkii kasvuun ja jatkuvaan kehitykseen.”