Sisustussuunnittelija

Oletko laivateollisuuden sisustuksen ammattilainen? Tiimipelin taitaja, jonka sydän sykkii sisustamiselle? Tule sisustusosastollemme suunnittelemaan risteilylaivojen hienoimpia juttuja.

Olemme vakaa ja nuorekas työnantaja ja tarjoamme sinulle kansainvälisen tiimin, jonka ohjauksessa pääset kehittyvän meriteollisuuden näköalapaikalle.

Tulet toimimaan sisustussuunnittelijana. Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kokemusta vastaavista tehtävistä.  Otat osaa tarjouslaskentaan ja valvot myös alihankintaketjua. Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä. Olet joukkuepelaaja ja sinulla on insinööritason koulutus tai vastaava kokemus laivanrakennusteollisuuden suunnittelutehtävistä. Hallitset  Autocad-, Cadmatic- ja / tai AVEVA-ohjelmat.

Tehtäviisi kuuluvat mm:

  • Sisustussuunnitteluprojektien hallinta ja koordinointi
  • Yhteistyö projektipäälliköiden ja osaston esimiehen kanssa
  • Alihankinta ketjun toimivuuden valvominen
  • Yhteydenpito ja yhteistyö asiakkaiden kanssa

Vastaat tehtävässäsi projektipäällikölle. Joukkueessamme sinulla on erinomaiset mahdollisuudet edetä urallasi. Meillä pidetään henkilöstöstä hyvää huolta ja saat meiltä parhaan mahdollisen tuen työsi menestyksekkääseen hoitamiseen.

Toimesi on toistaiseksi voimassa oleva ja työskentelet toimipisteessämme Turussa ja / tai Raumalla.

Tule meille, meille on helppo tulla

Tiedustelut tiistaisin klo 09 – 10 puh. 040-7008519/ Jouni Väkiparta

Lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen 31.12.2018 mennessä alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse pia.vakiparta@aegroup.fi

Täytä hakemus

Työskentely Allstarsilla

Patrycja Sekula, projektiassistentti

”Tulin taloon vuonna 2011 työharjoitteluun yliopiston kielikurssin jälkeen. Minulle annettiin mahdollisuus ja osoitettiin suurta luottamusta, 2 kuukauden kuluttua minut palkattiin.

Parannan täällä taitojani jatkuvasti ja voin käyttää osaamistani laajasti. Allstarsilla tiedetään, että sen suurin voimavara on sen oma joukkue. Täällä huolehditaan, että työntekijä saa kaiken mitä tarvitsee ja että hän tuntee olevansa osa tiimiä. Työntekijöille järjestetään tarpeen mukaan kursseja ja koulutusta lisäämään pätevyyttä. Myös tiimimme jäseniä ulkomailla tuetaan – heitä ei koskaan jätetä yksin ongelmiensa kanssa.

Tämä on oikea paikka sinulle, jos haluat saada kokemusta, parantaa taitojasi ja tuntea tyydytystä työstäsi.”