Suunnittelija-koordinaattori

Pysyvätkö langat käsissäsi ja hymy huulillasi? Oletko vankka tiimipelin taitaja? Tule mukaan suunnittelemaan risteilylaivojen hienoimpia juttuja runko-osastollemme.

Olemme vakaa ja nuorekas työnantaja ja tarjoamme sinulle kansainvälisen tiimin, jonka ohjaimissa pääset kehittyvän meriteollisuuden näköalapaikalle.

Etsimme sinua järjestelmällinen, erinomaisilla vuorovaikutustaidoilla varustettu suunnittelija-koordinaattori. Tulet vastaamaan suunnittelutoimintojen toteutuksesta, ohjaat omaa ja toimittajaverkoston suunnitteluryhmää, sekä huolehdit oikea-aikaisen prosessin toimivuudesta riittävillä resursseilla. Toimit yhteyshenkilönä asiakaspintaan ja huolehdit siitä, että tiedonkulku sujuu jouheasti osapuolilta toiselle ja asiakas saa parhaan mahdollisen palvelun kauttasi myös englanniksi.

Olet joukkuepelaaja ja sinulla on insinööritason koulutus tai vastaava kokemus laivanrakennusteollisuuden suunnittelutehtävistä.

Hallitset Autocad- ja AVEVA-ohjelmat.

Tehtäviisi kuuluvat mm:

  • Laivan rungon 3D-suunnittelu
  • Yhteistyö projektipäälliköiden ja osaston esimiehen kanssa
  • Yhteydenpito ja yhteistyö oman suunnittelutiimin kanssa

Joukkueessamme sinulla on erinomaiset mahdollisuudet edetä urallasi. Meillä pidetään henkilöstöstä hyvää huolta ja saat meiltä parhaan mahdollisen tuen työsi menestyksekkääseen hoitamiseen. Yrityksemme tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkan sekä aitiopaikan kasvavilla markkinoilla nyt ja tulevaisuudessa.

 

Tule meille, meille on helppo tulla

 

Tiedusteluihin vastaa ma – pe klo 13.00 – 13.30 Mika Rantio puh. 0505479418.

Lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen 20.1.2018 mennessä sähköpostitse pia.vakiparta@aegroup.fi tai alla olevalla lomakkeella.

Täytä hakemus

Työskentely Allstarsilla

Jenni Leisvuori, suunnittelija, sisustus

”Laivasuunnittelu on kasvava ala ja työpaikkana Allstars luo hyvät puitteet kehittyä suunnittelualan ammattilaiseksi. Allstars vaikutti dynaamiselta ja nuorekkaalta yritykseltä ja siksi hain tänne töihin. Allstars on kyllä pitänyt lupauksensa ja siksi olen hyvin tyytyväinen, että saan olla osa tätä loistavaa yritystä nykyään.

Meillä on erittäin hyvä ja avoin ilmapiiri työpaikalla. Työntekijöitä arvostetaan ja meistä pidetään hyvää huolta. Meille on usein järjestetty täällä kaikennäköistä piristystä myös arkeen. Työ on hyvällä tapaa haastavaa, työilmapiiri on rennon ammattimainen ja töihin on mukava tulla joka päivä. Tämä on ehdottomasti mukavin työpaikka minun työurani varrella!”